Flytte en booking
Du finner det under Bookinger, i kalenderen med alle bookinger.
- Åpne Bookinger, og gå til dagen bookingen ligger på
- Klikk bookingen og trykk Flytt, eller dra bookingen til den nye tiden
- Klikk et ledig tidspunkt. Raden øverst viser hvem du flytter, og krysset avbryter flyttingen
- Les Bekreft flytting av booking: under Fra og Til står gammel og ny bane, dato og tid
- Velg hva som skjer med en eventuell prisforskjell, avgjør om kunden varsles, og trykk Flytt booking
Prisforskjell
Er den nye tiden billigere eller dyrere, viser dialogen gammel og ny pris. Bare de med administratorrolle kan gjøre opp forskjellen, andre får en advarsel. Er tiden billigere, velger du Gi gavekort (anbefalt), Refunder differansen eller Behold pengene. Er den dyrere, velger du Gratis oppgradering (anbefalt) eller Belast differansen.
Varsle kunden
Varsle kunden står på som standard og sender en e-post om flyttingen. Skriv gjerne hvorfor i Melding til kunden (valgfritt), den vises i e-posten. Slår du varselet av, får ikke kunden noe.
Faste timer og flere baner
Er bookingen en fast time, velger du i dialogen Flytt denne og alle fremtidige timer (anbefalt), Flytt alle bookinger (også timer som har vært) eller Flytt kun denne timen. Består bookingen av flere baner, velger du Flytt alle bookinger eller Del opp multibooking, se Booke flere baner samtidig.
Når kunden flytter selv
Hva kunden får tilbake ved en billigere tid, velger du under Bookinger → Bookingregler (eller Oppsett, fanen Bookingregler), kortet Flytting til en billigere tid. Flytter kunden til en dyrere tid, betaler kunden mellomlegget før bookingen flyttes når klubben har slått på funksjonen og du ikke har valgt Bare samme pris, se Bookingregler.